dissabte, 1 de setembre del 2007

Aquest mes no ha passat res destacable, però ja que m'he encapritxat en fer una valoració mensual, faré igual que els polítics després de les eleccions, i buscarem motius per estar eufòrics. Som-hi.

Aquest bloc ha aprofitat que tothom ha marxat de vacances per batre dos rècords. El primer, el percentatge de visitants que no torna mai més (en direm abstencionistes) s'ha reduït al 50%. La mitja des de Desembre 2005 fins ara és del 62%.

El segon rècord és encara més sorprenent (i eufòric). De mitjana, els visitants s'han passat 14 minuts passejant amunt i avall, clicant i contrastant les notícies. Espero, total tampoc es pot fer res més en aquest bloc (la mitjana des de Desembre 2005 és 8 minuts).

I aquest mes he matat el meu primer comentari desagradable d'un españolista bilingüe. Curiosament, m'he quedat molt descansat. Els efectes terapèutics del poder.

Ah, i tal com preveia, ja hem superat les 2000 entrades al bloc. Aquesta en concret és la 2127. Certament no té cap interès si són 2127 o són 1515, però als homes ens agrada mesurar coses. :p