divendres, 19 d’octubre del 2007

Carod-Rovira se felicita porque ERC haya fijado fecha para un referendum de autodeterminación

És bo aquest home eh!

Les declaracions del 2014 van ser seves i ara diu que són d'ERC i se'n felicita just després de la bomba mediàtica a TV1.

La política són paraules, sinó fixeu-vos en què ha aconseguit el Carod amb aquelles simples declaracions.

El Carod ha aconseguit que El Periódico faci una enquesta sobre referèndums i la gent se la miri. Que El País també faci una enquesta a todos los españoles per veure què en pensen de la frase del Carod. També el Foix ha respost les simples declaracions. I a més de la millor manera possible: dient que si no ho fan són uns charlatanes.

Per cert, 6 de 9 comentaris de la notícia a La Vanguardia són españols emprenyats que volen que Catalunya deixi España. Quina super-efectivitat senyor Carod.

Ha aconseguit que tots els altres polítics li responguin. Que el Mas se senti forçat a posicionar-se (després de desacreditar-ho) i digui que ell vol el mateix però a poc a poc (les últimes notícies ho situen abans del 2100). El Duran tingui la insensatesa de dir que a la gent se li en fot la sobirania. Que el Sirera demani a Montilla que el desautoritzi. Però que el seu soci de govern s'estigui callat (és el que vol)

El Carod, quan li reclamaven perquè feia el que feia enlloc de "ser conseqüent amb les seves idees" (que volia dir que sigués independentista pur i immaculat), va dir que ell prou que volia treballar per la independència, però tenint 20 de 135 diputats poca cosa podien fer. La veritat és que avui li està traient un bon rendiment a la seva quota. I per això mateix va dir que havien d'haver votat que Sí al miniEstatut. Suposo que en el fons era igual si l'Estatut era així o aixà, però saben que s'han de fer atractius als ciutadans que pensen que fan estirabots.