diumenge, 28 d’octubre del 2007

IMG_1449

En aquesta foto que així en petit no es veu res, hi ha un anunci de l'excel·lentíssim Ajuntament de Barcelona. És un anunci que diu:

Proposem una Barcelona on tothom hi pugui dir la seva. Tu què faries? Col·labora en l'elaboració del Programa d'Actuació Municipal 2008-2011 (PAM)

El primer que em va venir al cap és dir que jo volia canviar l'alcalde. La meva intuïció i la reiterada experiència amb la publicitat (i també amb els socialistes) em va dir que "ells" volien ser participatius, però només de portes enfora. Aquí manem els socialistes i som tan bons que deixem que ens enviïs un sms al 7010 perquè "tothom hi pugui dir la seva". Però si no t'agrada escoltar Flamenc l'Onze de Setembre, et fots.

I és que la democràcia ja no està de moda. La gent no consumeix tanta democràcia com antuvi, i s'ha d'incentivar el seu consum com si fossin plàtans de Canàries, que també són molt sans. La gent s'ha acostumat que -manin els socialistes o els pepers-, Catalunya va malament, i a això s'hi ha de posar solució el més aviat possible, no sigui que vulguin canviar el règim constitucional per un d'inconstitucional.

Vull recordar "el bus de l'Estatut", una iniciativa participativa perquè tothom hi digui la seva que, com tots sabem, no va servir per una merda.

Però més important és recordar com Jordi Hereu no volia que la gent digues la seva just abans les eleccions. I també important recordar Montilla.

Podreu pensar que això és un simple màrqueting i que les coses importants són unes altres. Però jo dic que no. Em reputeja molt que esmercin temps i diners en campanyes d'anuncis al metro i en una revista que només és més propaganda socialista ensucrada. No vull que em domestiquin en la seva democràcia de SMS. No vull que just abans les eleccions el Jordi Hereu lligui de mans i peus als ciutadans que es poden moure per interessos electorals.

Senyor Hereu!!! Estem en una democràcia! Per què vols que es moguin els ciutadans si no és per interessos electorals? Prefereix que li enviïn el seu puteig per SMS? Doncs jo no.