divendres, 26 d’octubre del 2007

Rosa Díez rebutja anar a les eleccions generals amb Ciutadans per recolzar els referèndums sobiranistes
El partit que lidera l'exmilitant socialista Rosa Díez, Unió, Progrés i Democràcia (UPiD), ha declinat l'oferta de Ciutadans d'anar "coalitzats" a les eleccions generals entre altres motius perquè un dels seus dirigents, Francesc de Carreras, va recolzar la celebració de referèndums sobiranistes com el proposat pel lehendakari Ibarretxe.

Ostres tu, com ho ha pogut fer! Recolzar un referèndum ilegal...

Una taca en l'honor del projecte immaculat d'una España universal amb un destino grande y libre.

Ara que hi penso, una excusa d'aquests nous partits era fer bisagra per fotre fora els maleïts nacionalistes radicals que segresten i fan xantatge als españols. Què passarà quan na Rosa Díez s'adoni que el PSOE també hi ha nacionalistes com el Montilla? Jo ho vaig dir ja fa temps, l'única solució és que s'independitzin. No n'hi ha prou en tenir un partit que defensi els ideals españols, necessiten el seu Estat Propi.

Un dels objectius del partit de Díez és no separar l'esquerra de la dreta i buscar el vot en persones "amb mentalitat rica, tolerant i oberta".

Una mentalitat rica, tolerant i oberta, però que, baix cap concepte, recolzi mai un referèndum sobiranista. Hombre! És que una cosa és ser tolerant i l'altre odiar España! "Será listo ese catalán! A ver si cree que por ser tolerantes dejaremos de cobrar sus impuestos".