dimarts, 25 de setembre del 2007

Pasqual Maragall afirma que Zapatero el va forçar a dimitir
'Zapatero, inquiet per la magnitud de la proposta estatutària catalana, en va pactar el retall amb els nacionalistes catalans i amb el president de la Generalitat. Però va afegir una condició: el president de la Generalitat, quan s'hagués aprovat l'estatut. hauria de dimitir'.

I ara llegim les paraules de Manuela de Madre:

La decisión de no repetir como candidato fue de Maragall.

A veure, qualsevol altre socialista també repetia la mateixa cançó eh! És l'època Montilla.

Imagina't la de menys vots que tindrien els socialistes catalans si haguéssim sabut que un socialista español havia condicionat els socialistes catalans. Quina poca fe en la unidad española. I quina poca visió de la ciutadania catalana, que fa anys i panys que ens retorcem al so de música española.

Manuela i resta de socialistes: tres punts menys per dissimular la unitat d'España. Com a catalans i com a españols. En total 6 punts. Això us passa per tenir doble personalitat.

Per cert, que aquestes declaracions de Maragall no us facin oblidar la de coses bones que ens ha promès Zapatero. 2500€ per cada fill, 300€ per llogar un pis, dentista gràtis, classes de castellà gratis, infraestructures líders mundials, baixarà els impostos, posarà catalans de ministres, aturarà el canvi climàtic, donarà el 0,7% als països pobres, canviarà alguna cosa en l'aeroport del Prat!

Catalans, sigueu sincers, renunciareu a totes aquestes promeses perquè ZP va preferir no repetir de Maragall? Preferiu a Rajoy que retalla Estatuts?* Feu-li cas al Montilla que diu que no és el mateix Zapatero que Rajoy.

* Sobretot, després de llegir aquesta pregunta no mireu a dalt de tot on Maragall diu que ZP va retallar l'Estatut.

2 comments:

kapde ha dit...

Aquest paio és prou ruc de no veure que deuria ser Mas qui va posar-li aquesta condició a ZP?

mai9: que et falla l'hemeroteca, tu!... Que CiU és el que ve dient per activa i per passiva des de llavors!

Salut!

mai9 ha dit...

nah, jo no crec que el Mas forcés al Maragall a dimitir, és ZP que no volia Maragall. El Mas el que diu (mira't l'hemeroteca que és aquest bloc) és que vol que es respecti la llista més votada.