divendres, 19 d’octubre del 2007

Pasqual Maragall diu que no paga la quota del PSC
També diu que diversos alcaldes donen suport al Partit Demòcrata que promou

I com vam aprendre amb Albert Sirera Rivera, això vol dir que mai ha estat militant de PSC, com a molt màxim, només simpatitzant.

Per cert, trobo que la notícia a VilaWeb és bastant poqueta cosa. On han fet un bon resum és a La Vanguardia:

Pasqual Maragall revela que ya no es militante del PSC
El ex president dice que Madrid debe pactar con los nacionalistas vascos y catalanes para resolver los conflictos territoriales "y que los socialistas se callen", en alusión al PSC

El también ex alcalde de Barcelona afirma que mientras él apoyaba a Zapatero como secretario general del PSOE, Montilla apostaba por Bono

Maragall ha admitido que confiar en Zapatero fue un error

Al meu entendre, el més important del que ha dit és això de "los socialistes se callen". També important és que ell va votar a Zapatero, i Montilla al Bono. I (un "i" molt important) que ara pensa que va ser un error votar-lo.

Si és militant del PSC, paga quotes o s'ha apuntat al Partit Demòcrata, està molt bé, però no és "el tema". Dic jo, vaja.

Per cert, no pararé mai de repetir les tontíssimes iluses paraules de Manuela De Madre (tontíssimes perquè ens tracta de tontos a nosaltres):

Si Maragall se sintiera solo, no estaría trabajando tanto para que el PSC sea el primer partido en Catalunya y Montilla sea President.

I, també, mirades des del present, les seves iluminadores paraules:

Maragall ha sabido adelantarse al tiempo, siempre ha podido intuir el futuro.

Suposo que amb això vol dir que en el futur els socialistes catalans s'estaran calladets.

I com que apunta en la mateixa direcció, també torno a citar a Vicent Partal:

A tot Europa, i ací és on la visió de Maragall té interès i pren valor, els partits socialistes s'han envellit ideològicament, s'han acomodat i han esdevingut un negoci públic. I allà on ha aparegut o apareix una alternativa a la seua esquerra més oberta, menys dogmàtica, menys estalinista en el control estricte del partit, l'alternativa creix ràpidament i sovint comença a deixar enrere el PS de torn.

I ara, més paraules del sorteig pro-cecs del dia d'avui:

Diana Garrigosa tenía diferencias desde hacía tiempo con la agrupación en la que milita y después, en un momento importante, ha decidido dejar la militancia. Lo entiendo y lo respeto, pero estoy convencida de que el proyecto al cual va a dar apoyo y votará la esposa de Maragall se llama PSC. Le ha dedicado más de la mitad de su vida.

Fins aquí les declaracions del 2004 de la Manuela De Madre.

I acabarem amb un tros més del que diu Maragall per barrejar-ho ben barrejat amb la superManuela:

Por otra parte, Maragall ha sugerido que, si el Tribunal Constitucional falla contra el Estatut, se tendrá que volver a empezar de nuevo puesto que lo que salga del alto tribunal no será lo que el pueblo catalán había refrendado.


nestatutopsc230106

Pobre Madre de Manuela, massa decepcions en un sol post.

Per cert! El més important: Igual que amb les anteriors declaracions de Maragall i igual que amb el Carod a TV1, el Montilla vol que tots els socialistes s'estiguin callats.