dijous, 6 de novembre del 2008

Sí, nosaltres podem
Molta gent coincideix a considerar 'inspiradora' la victòria d'Obama. Crec que aquest és, de fet, el principal valor que té. Inspira a creure. A creure en un món en què el fet de pertànyer a una minoria, siga la que siga, no és necessàriament una barrera. A creure que tots els objectius polítics es poden aconseguir, si sabem treballar bé. A creure que ni els interessos ni les influències més poderoses que puguem imaginar guanyen sempre. A creure que es possible sumar i sumar i sumar.

Si per influències poderoses parla del McCain i la Palin...

Em sembla que el Partal no té en compte que a USA la individualitat és clau. I no ho entèn perquè quan parla de sumar i sumar fa tota la pinta de dir "quan més siguem millor". I això no és el que ha fet l'Obama.

Mentrestant, paga la pena modular a partir de la seua victòria. Que és impossible de desallotjar el PP de la Generalitat Valenciana, vista l'atapeïda trama d'influències que ha ordit? No crec que siga més difícil que desallotjar Bush de la Casa Blanca, amb una trama d'interessos organitzada que segurament que supera, i de llarg, la de Camps. Que no som capaços d'unir-nos per la independència i que sempre ens barallem?

Ei Partal, què fas parlant d'independència? Si vols "sumar" com l'Obama sumaràs el que allà són republicans i aquí són espanyolistes. Obama parla d'una "union more strong"!

I aquesta atapeïda trama d'influències ha passat pel jutjat? Diria que no. Doncs a USA sí que ha passat pel jutjat i no l'ha portat cap equip unit per l'Obama.

3 comments:

Anònim ha dit...

Això no canviarà mai. Cadascú vol portar l'exemple al terreny que l'interessa.
Jo proposo que a ejpanya facin l'adaptació del "Yes, we can!" en "Yes, weekend!".
Fa més al país, no??

bacus ha dit...

Comencem amb bon peu, ha nomenat un sionista com a cap de gavinet.

Mira que als usa hi ha gent d'arreu i va hi escull un de “neutral”.

mai9 ha dit...

Ramon III i bacus, encantats de veure-us junts a la mateixa entrada, tal és la força del Barack :)