diumenge, 24 d’abril del 2005

El Semanal Digital
La progresiva caída de audiencia protagonizada por Catalunya Ràdio desde la llegada del Tripartito y el acceso a la dirección de la emisora de la Generalitat de Montserrat Minobis, la apuesta de ERC, "parece de todo punto inexplicable" ante "bombazos" informativos como el que abrió el espacio de deportes vespertino del viernes.

Així comença un article escrit per posar mal rollo a tot arreu, comença dient k Catalunya Ràdio perd audiència perquè ho dirigeix algú d'ERC per després dir k es va parlar d'un llibre k es titula "No a Madrid 2012", k per més inri, ki escriu l'article es pren seriosament.

Por cierto, puestos a relacionar la Diada de Sant Jordi con el deporte, no hubiera estado de más destacar que el RCD Espanyol (que se sepa, un club también catalán) regalará un libro a cada uno de los socios españolistas

Sempre han de barrejar temes aksta gent. El llibre no és esportiu! i no, els catalans no tenim res en contra de l'Espanyol! Qui té coses en contra els catalans (seguidors de l'Espanyol inclosos) són ells.

No m'estranya k a Madrid odiïn els catalans si llegeixen coses com akstes. Estan desinformats completament.

Els autors del llibre tmb tenen un blog Enlarge Your Penis with Orteu i Perelló i Salvadó, com veieu un títol molt seriós, com el llibre.