dimecres, 6 de setembre del 2006

Bruselas examina si la concesión de la T-4 a Iberia es ayuda de Estado

I Europa també va dir que el trasbassement de l'Ebre no era una bona solució. Així que m'inclino a pensar que estar a Europa afavoreix els catalans i posa una mica d'ordre en la forma de fer a Madrid.

5 comments:

Anònim ha dit...

Europa ens afavoreix? Però si no tan sols ens podem dirigir a les institucions europees en la nostra llengua...

D'altra banda, Eurpoa va dir que el transvasament de l'Ebre no era una bona idea, però el Govern Ecspanyol del PP d'aleshores no va aturar el projecte. No veig com això posa ordre a la manera de fer de Madrit.

mai9 ha dit...

Europa ens afavoreix perquè ells no estan polítitzats amb això de espanya vs catalunya. Ells diuen el que pensen i des de fora d'Espanya.

I no podem dirigir-nos a Europa en català perquè Espanya no ho vol.

I ens afavoreix que Europa digui que no al PHN i estudiï la T-4 perquè demostra que són uns 'chapuseros' a Madrid, que no és que els catalans tinguem mania a Madrid.

Anònim ha dit...

A Europa potser no estan polititzats, però segueixo sense veure com ens afavoreix això, no ens perjudiquen, però tampoc no ens recolzen.

Que Europa digui que a Madrit no es fan les coses bé no treu que es segueixi pensant que els catalans som els dimonis i que tenim mania visceral a tot allò que vingui de la messeta... de tota manera, sí que demostra que allà (a Madrit) no fan gaire bé les coses :P

mai9 ha dit...

ja ho sé que no ens recolzen, per això dic k la situació afavoreix. I ens afavoreix que hi hagi gent a Europa que digui que les coses que fa Madrid en contra Catalunya estan mal fetes.

Anònim ha dit...

Sí, però ho haurien de dir més alt.

En el fons crec que estem d'acord, però amb matisos ;-)