dissabte, 21 d’octubre del 2006

Els integristes agredeixen dos ginecòlegs a França

Dues coses, els "integristes" eren dos marits musulmans, suposo que normals i corrents.

I segon, què farem els europeus que volem un estat laic? Què en farem de la nostra tolerància quan els altres ni ens toleren, ni accepten, ni volen fer cap de les dues coses?

Què hem de pensar de la religió cristiana que ha creat una societat on les noies poden anar al ginecòleg? Hem de continuar fent-nos els ex-cristians?

3 comments:

Anònim ha dit...

No entenc gaire la notícia. Dos marits han agredit dos ginecòlegs? Molts marits han agredit dos ginecòlegs? O només un metge? O és que només un dels dos agredits ha gosat posar una denúncia? I l'agressió era només perquè un metge (mascle) volia examinar les seves dones després d'un part? Si hagués estat una metgessa (femella) la que hagués provat d'examinar les pacients, també haurien rebut? Vés a saber, potser és pitjor ser una dona davant dels integristes, no?

En fi, no entenc gaire aquesta notícia.

mai9 ha dit...

la notícia és que van pegar als ginecòlegs, quan la conducta esperada és que no els peguin. :P

Anònim ha dit...

Ja, la notícia és que un marit pega al ginecòleg de la seva dona, però el titular diu "Els integristes agredeixen dos ginecòlegs a França", però llegint el cos de l'article al final no queda clar ni quants van ser agredits ni quants agressors hi havia.

El que m'ha quedat clar després de llegir-la és que els integristes són els dolents... en fi, potser era això el que pretenien, nops?