dilluns, 27 de novembre del 2006

"El catalán simpático", Reinaldos, Cardona i blocs de CiU
Pablo Díez, militant de la JNC a Sarrià-Sant Gervasi, escriu en castellà El catalán simpático. "Està fet en castellà perquè té com a finalitat difondre per l'Estat espanyol l'ideari convergent basat en el centrisme i la moderació amb una clara finalitat pedagògica que pretén fer entendre a l'espanyol que és compatible la defensa de la personalitat de Catalunya dins d'una autonomia plena i la participació de CIU en el projecte estatal", addueix l'autor.

Ai quina gràcia! Des d'aquí esperem que el seus esforços es vegin recompensats i d'aquí uns anys els espanyols s'alegrin de tenir Catalunya dins del seu estat.

Ara m'he mirat el seu bloc, pateix d'un defecte: no sap fer punts i aparts. I pateix un altre defecte: cada entrada sembla un treball per l'escola d'aquells que pares d'escriure quan has arribat a mil paraules.

Que algú em digui què diu aquesta frase de 42 paraules:

Corría el año 1980 cuando Rodríguez Ibarra ya se hallaba tras la preparación del Estatuto de Autonomía y por lo tanto, en la sala de máquinas de la puesta en marcha de la maquinaria autonómica ocupando en la misma un puesto destacado.