dimecres, 10 de gener del 2007

LA VANGUARDIA DIGITAL - CiU y PP piden a Hereu que reclame "ya" un aumento de Mossos para Barcelona y no espere hasta finalizar el despliegue
Los presidentes de los grupos municipales de CiU y PP en el Ayuntamiento de Barcelona, Xavier Trias y Alberto Fernández Díaz, respectivamente, pidieron hoy al alcalde Jordi Hereu que reclame ya a la Generalitat un aumento de Mossos d'Esquadra para Barcelona en lugar de esperar a que finalice el despliegue en 2009, como prometió en su conferencia sobre el balance de la ciudad.

Però a veure una cosa, Jordi Hereu fa una conferència on diu que demanarà més Mossos i la resposta dels partits conservadors és que ho demani 'ya'? Em sembla una reacció tan tonta...

Reacció només superada per La Vanguardia, que enlloc de titular que l'alcalde demana més Mossos diu que l'oposició els vol 'ya'. Que si això és periodisme, demà mateix em compro una impressora i, apa, a vendre SpainNews.

2 comments:

trena ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
mai9 ha dit...

jo, a La Vanguardia, no he llegit que primer donessin la notícia de l'alcalde demanant més Mossos, sinó que directament han passat al PP i CiU.

I si la Generalitat va dir que no en destinarien més, i tot i així, l'Hereu diu en una conferència que en vol més, doncs 2 punts per l'Hereu.

I dos punts menys per CiU i PP perquè ja els hi han dit que no pot ser 'ya'.

I dos punts menys a La Vanguardia que continua interessant-se per uns que no governen la ciutat i que, a més, reclamen coses que ja ha dit una institució superior que no.