dimecres, 21 de febrer del 2007

Clickair presenta su plan de expansión y abre 24 nuevas rutas desde Barcelona
En la rueda de prensa de presentación en Barcelona, el presidente de la aerolínea, Carlos Losada, ha explicado que estas nuevas rutas son el fruto de la decisión de unión "irreversible y estructural" entre Barcelona y Clickair y que van a servir para hacer de Barcelona el "hub" (centro distribuidor de vuelos) de la región euromediterránea.

[...]

"Clickair será la primera línea aérea en destinos desde Barcelona", ha apuntado Cruz, quien también ha agradecido la colaboración con las instituciones para lograr este crecimiento, aunque ha descartado de momento realizar conexiones entre vuelos a través del aeropuerto de Barcelona.

Si fos per mi enviaria a pastar fang a Clickair i la seva plantilla d'avions vells.

Que vingui Star Alliance i foti fora els okupes Iberia i Clickair.

Llegiu l'article, llegiu. D'aquestes 24 rutes, 9 les fa ara Iberia, i entre les noves hi ha Pisa i Casablanca. Deixeu de vendre'ns la moto, volem vols a ciutats importants, no fer vols folklòrics.

I del tros d'article que he copiat es pot entendre que Clickair promet bloquejar l'aeroport de manera que ells tinguin tots els slots per anar a destins tant interessants com l'illa de Malta, Nàpols i Túnez.

I que a més, diuen que volen fer un "hub" al Prat, però sorpresa, no faran connexions entre vols. Quin hub tan maco que faran eh! Si vols fer connexions, apa, a Madrid.

Escolteu, tot això no m'ho invento, ho diu l'article eh! El que passa és que l'article ens vol vendre la moto de Clickair i jo estic cansat que ens prenguin el pèl.