divendres, 23 de febrer del 2007

La Generalitat avalarà les persones que vulguin llogar un pis per evitar abusos dels propietaris

Aquí tenim la Generalitat fent equilibris per fer coses per les que no està capacitada.

Em fa *molta* gràcia que l'article parli del "pànic injustificat" dels propietaris a llogar pisos. La meva mare va tenir un pis petit a lloguer i quan el llogater va deixar de pagar no vam saber què fer, i apa busca un advocat, paga-li mil euros i espera sentència.

I m'encanta la següent frase:

En aquest últim cas, ha afirmat que la fiança que s'imposaria a al llogater seria d'un mes, tot i que en cas que la vivenda patís algun dany o l'arrendatari deixés de pagar, la Generalitat "es posaria del costat del propietari"

Oh, de veritat que m'encanta. La Generalitat *imposaria* una fiança d'un mes, però si després la fiança no paga els deutes del llogater, llavors la Generalitat es "posarà al costat del propietari", suposo que per consolar-lo, i aconsellar-lo que el pròxim cop demani dos mesos de fiança.

Generalitat, si vols arreglar quelcom, demana les competències a Madrid, no facis invents eco-socialistes-de-debò.

I ciutadans que encara no creieu en la independència, ho veieu com enganxats a Espanya no podem fer res? No tindràs una casa en la puta vida perquè no tenim les eines per arreglar-ho.

2 comments:

Anònim ha dit...

Enganxats a Espanya és més difícil perquè els problemes "perifèrics" són menys problemes, però molt em temo que ni una Generalitat plenament sobirana tindria els pebrots per arreglar aquesta situació que condemna als joves a la frustració per no poder pagar-se una vivenda digne.

mai9 ha dit...

Jo crec que si que podria arreglar-ho.

I no crec que sigui un problema de pebrots. No és un problema de pebrots perquè no ens estem enfrontant a Darth Vader que vol que els pisos siguin cars. No, el problema no és la força dels especuladors.