dijous, 22 de març del 2007

ABC.es: catalunya - catalunya - Germá Bel: «La política aeroportuaria no debe ser “de bandera” sino una que permita el desarrollo conjunto del sistema»
A su entender, el único futuro posible pasa por «avanzar hacia una gestión aeroportuaria menos identitaria y más pragmática»


Ara no sé si a l'ABC li han colat un gol, o si realment s'han adonat que al seu diari algú estar utilitzant lèxic anti-català per parlar en contra d'Espanya.

Senyors, estan defensant la independència de l'aeroport del Prat demanant que la gestió aeroportuària sigui menys identitària.

Un paragraf més per demostrar que el tal Germà Bel és un independentista radical:

Aena expresaba oficialmente en 2003 que «el conjunto de aeropuertos es considerado como una única infraestructura» (sic). Por otra parte, existe evidencia empírica indiscutible que muestra que la «caja única» ha sido empleada fundamentalmente para sobrefinanciar inversión en Barajas. ¿Qué estrategia sigue Aena en la actualidad? Las decisiones que se tomen sobre El Prat y el tipo de oferta que se priorice con ellas permitirán evaluar con precisión esa estrategia. Lo que es indispensable es que el modelo de gestión de aeropuertos en España se haga normal, y los aeropuertos pasen a gestionarse individualmente, como sucede en todos los países comparables por dimensión demográfica y de mercado aéreo.


Nota a tots els independentistes, a partir d'ara ja no sou "nacionalistes radicals catalans" sinó que defenseu la "gestió individualitzada de Catalunya".

1 comments:

kapde ha dit...

Hahahahaha!

Boníssima la nota final...

Jo la ressaltaria una mica més.

Salutacions.

PS: La veritat és que caldria crear tot de frases d'aquest tipus per girar la truita als estigmes que els nostres pesats veïns ens otorguen.