dijous, 19 d’abril del 2007

El conseller Nadal admite que 'el mercado manda' pero sitúa la clave para El Prat en la descentralización de AENA

Això de "el mercado manda" és l'excusa número u de Madrid per explicar que tot surti de Barajas, i al Nadal, que en principi ha de defensar "lu d'aquí", li han colat la idea.

Llegim ara què vol dir "el mercado manda":

Espanya impedeix per llei vols directes del Prat a destins clau
El govern central té firmats acords amb països no membres de la UE, com Mèxic i Tailàndia, que obliguen les aerolínies a volar exclusivament a Barajas recent L'últim dels 111 pactes es va firmar el 2003

Ai carai, pot ser que el "Estado Español", que, en principi, ells ens diuen que també és el nostre estat, ens perjudiqui?

Anticipo ja ara la possible resposta de Piqué: "el que fa l'aeroport del Prat amb el de Barajas, és molt pitjor que el que pugui fer Barajas amb el Prat. I no vull alimentar confrontacions territorials." Un polític molt bo el Piqué.

Per cert, la Maria Pau Janer a més de portar problemes a Artur Mas, també en porta a Piqué (que està ben callat per fer veure que no ha passat res), perquè la Janer també està dient que el PPC és irrellevant i que el partit serio és CiU. Tan fàcil que seria fer un estat pels Països Catalans i tenir a tot arreu els mateixos partits, i ens hem de complicar d'aquesta manera. Quina manera de perdre el temps.