dijous, 26 d’abril del 2007

Piqué afirma que Maragall ha dicho lo que él viene diciendo desde hace años, que el Estatut "no valía para nada"
Piqué se refirió a las declaraciones hechas por Maragall en las que reconoce que fue un "error" impulsar la reforma del Estatut de Catalunya sin modificar antes la Constitución

És perfecte que algú del PPC i algú del PSC s'adonin que cal reformar la Constitució. Veus, si ho haguessin sabut abans, ara, potser ja seriem independents. Endavant Piqué! tu pots! Crida ben fort que tu ja sabies que la voluntat dels catalans no hi cap a la Constitució.


I això d'aquí sota ho copio perquè el Piqué es repeteix amb el populisme dels "problemes reals". Algun dia l'enganxaré interessant-se pels problemes no reals.

El asunto del Estatut también ha demostrado, a su entender, que a los ciudadanos no les interesan los "debates estériles" o los asuntos que "sólo interesan a la clase político", sino que quieren que se hable de sus problemas reales.


[editat] S'agafa abans un ppero mentider que un coix: fa 4 dies el PP enlloc de preocupar-se dels problemes reals demanava canviar la Diada de Catalunya al 23 d'abril. Senyor Piqué, deixis de collonades i preocupis dels aeroports i trens.