dimarts, 17 d’abril del 2007

Una llarga llista que inclou fins a 40 competències per traspassar al Govern

Si no fos que el Saül va dir que jo havia dit algo serio, ara, em prendria aquesta notícia a broma. "llarga llista" diu El Periódico. Però ei, diu que la Generalitat aspira a controlar les notaries. Això sí que és serio.

Bola de Drac Z: En Goku (Carod), convenç a Vegeta (Montilla), que en capítols anteriors era el seu oponent, i ara es fusionen per alliberar el planeta Terra (Catalunya) del monstre Bu (Zapatero). Recordem que el monstre Bu es fa poderós absorbint l'energia dels superguerrers (també enemics) que en el nostre cas serien Bono, Rubalcaba, Ibarra.

I, em sap greu, però l'Artur Mas encaixa perfectament en el personatge de Satan. Un home fort, que es guanya totes les simpaties del poble, i el consideren el més fort de tots, però que no té suficient força per derrotar els bitxus raros que van apareixent a la sèrie. I, fixeu-vos-hi bé, es fa amic del monstre Bu, però després Bu s'enfada i deixa tirat al pobre Satan.

I també a la sèrie, Satan (Artur Mas) la caga i posa en problemes a la resta. Això últim, pels que no ho sapigueu, també va passar amb l'aeroport del Prat (i surt relatat a no sé quin llibre): Puigcercós (Son Gohan) va aconseguir l'aeroport del Prat durant les negociacions a Madrid. I ja sabem que, després, en Mas el va deixar escapar.