dimecres, 2 de maig del 2007

Coses a celebrar: Aquest és l'escrit número 1500 d'aquest bloc, i també 1500 són les visites que ha tingut aquest bloc durant el mes d'Abril (comptant les meves que són bastants).

Altres coses curioses: el mes d'abril hem rebut 53 visites de Madrid. 11 visites des de Bucarest, Romania, segurament fent servir un portàtil (resolució 1440x900). També destacar les 77 visites a través d'una resolució de 800x600. Companys: el dèficit fiscal català NO és excusa per tenir una pantalla tan petita. Dos, que tinguem un estatut retallat no implica que també haguem de retallar la pantalla. I tres, el teu país pot ser tan petit com vulguis, però la pantalla ha de ser ben gran.

I com a valoració: no us deixeu enganyar, la política interessa. I dos: ser un catalanista nacionalista radical independentista identitari, dóna resultats. El mercat és molt gran i desperta interès.

Ah, una cosa més: el mes d'abril del 2006 va ser el mes amb menys visites: 28 escrits i només 102 visites, visiteu-lo ara, abans que la llei de la igualtat sigui igualitària de debò. El que no entenc és que el mes d'agost 2006 tingués 156 visites amb UN sol escrit. Quan trobi el motiu escriuré només un cop al mes :)

5 comments:

trena ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
mai9 ha dit...

Certament, però estarem d'acord que 800x600 és al llindar de la probresa.

trena ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

De les 1500 visites, unes quantes són meves.
Felicitats per l'estil i els comenaris del blog. Ja fa temps que tu volia dir, però ...
Segueix així!

Ramon III

mai9 ha dit...

Gràcies Ramon III :)