dimarts, 29 de maig del 2007

El PP ha perdido en Cataluña más de 77.000 votos
Los 26.877 votos perdidos por el PP en la ciudad de Barcelona se aproximan a los 23.606 votos obtenidos por Ciutadans en la capital catalana.

[...]

"Hemos perdido votos en la provincia de Lleida y al sur de la de Tarragona, en las Tierras del Ebro, donde aún arrastramos los problemas ocasionados por la aprobación del Plan Hidrológico en el Gobierno anterior", diagnosticó el presidente del PP catalán, Josep Piqué.

Si van perdent vots a Catalunya, en Rajoy no arribarà enlloc per més que a Madrid siguin els reis del Mambo.

També m'agrada com es va confirmant que Ciutadans pren vots al PP. En el fons els votants del PP i C's no pensen en els problemes reals i només es preocupen per cabòries identitàries.

També m'agrada llegir el Piqué dient que "el gobierno anterior" va portar problemes.

Endavant Piqué! TU POTS! Des de la més absoluta indiferència suggereixo un moviment a Rajoy per guanyar-se els catalans: Que vagi a la Sagrada Família (que d'aquí poc hi ha la jornada de portes obertes), i posat per allà dins digui que ell defensarà la Sagrada Família per sobre de tot i que li importa molt i que no permetrà que el braç armat del ciment perjudiqui la voluntad de todos los españoles. Jo crec que li pot anar bé.