dimecres, 30 de maig del 2007

Gallardón: «No es conveniente sino necesario que Zapatero deje la Moncloa»
también aseguró que pactar con Zapatero es perder apoyo electoral y para ello puso como ejemplo al Partido Nacionalista Vasco (PNV) y a Convergencia i Unió (CIU). "Es un socio que contamina y cuya contaminación se paga en apoyos electorales", recalcó.

Gallardón se ofrece para ayudar a Rajoy a ganar las elecciones y dice que Zapatero será un paréntesis en la historia de España y del socialismo
Añadió que el PP está "en condiciones de ganar las próximas elecciones" y que le gustaría no recibir la "ayuda de Zapatero" que en su opinión supondría un "pacto" del PSOE "con Batasuna-ETA" en Navarra, que a su juicio "significaría el final de la definición del Partido Socialista como un partido nacional que defiende la unidad de España".

Ah, quina llàstima, a mi que em semblava que el Gallardón era una persona normal, i veig que repeteix els tòpics pperos de sempre.

Això que el PSOE ja no és un partit que creu en la unidad de España ja ho deien fa 4 anys.

També em sap greu que digui que és necessari que ZP deixi la Moncloa prescindint del que puguin dir els votants. Em sap greu perquè tot això ho diu perquè ha guanyat les eleccions a Madrid amb contundència. No erem els catalans que confoníem Madrid amb España? El centralisme és això: Madrid és tot.

També em sap greu que pressioni per mantenir ppera a Navarra matxacant per terrorista a tota la resta. És igual si ANB no va ser ilegalitzada. El PP ha de dir que són "Batasuna-ETA" i impedir que els vots democràtics tinguin representació política. Només hi ha uns vots que comptin: els del PP.

També em sap greu que faci veure que Zapatero té menys suport ciutadà a base de dir que PNB i CiU han perdut vots. Cal dir que l'única responsabilitat de CiU és CiU? Cal dir que CiU va perdre més vots pactant amb el PP que el que hagi pogut pactar (poca cosa) amb Zapatero?

Com a notícia bona és que el PP ja ha trobat el seu element de "català en la intimitat".