dijous, 31 de maig del 2007

M'agradaria que Joan Reventós presidís la Diputació de Barcelona
Però m'agradaria que es repetira l'escena que el va portar, el desembre del 1995, a la presidència del Parlament de Catalunya. Ho recorden? Aquell dia van votar junts el PSC, Iniciativa per Catalunya, Esquerra i el Partit Popular (sí el Partit Popular, el PP de Vidal Quadras a més!). Tots quatre junts, i després de pactar-ho van votar perquè Reventós fóra president del Parlament, amb l'argument que no podia ser que CiU controlara tantes institucions.

Avui sembla estrany que el PP pugui pactar amb algú, ni que sigui per perjudicar l'altre partit estatal, el PSOE. Quin tipus d'estratègia política és aquesta? Ni idea, però no sembla gaire bona.

Avui estava pensant que el PP no creu en la unitat d'España. El PP en el que creu és en el PP, i és capaç de sacrificar altres coses per tal de mantenir els seus interessos. Vam veure com el PP sacrificava la unitat del mercat energètic español (Endesa) perquè una altra empresa espanyola (Gas Natural) la volia comprar.

Ciutadans i la cèdula españolista de Basta Ya! no són un problema pels catalans i bascos, és un problema pels radicals de PSOE i PP. I a cada barbaritat españolista que diuen, neixen tres independentistes.

El problema pels independentistes és Zapatero, no Rajoy i sus muñecos. És Zapatero que diu que ell ens dóna suport, que ell ens donarà un aeroport com déu mana.

IMG_8321

Zapatero: després del 'apoyaré' ens ven el 'compliré'.

(anunci detergent) Retarda les teves promeses amb 'compliré', ara, amb menys finançament.