dimecres, 9 de maig del 2007

Malaltia
Si Xavier Vendrell diu una cosa que ells consideren que és fora de to ho ridiculitzen amb comentaris sobre la calçotada i la beguda que s'hi consumia i qualifiquen ERC d'immadura i poc preparada però de cap manera accepten comentaris a l'inrevés, tot i l'espectacle que estan donant de forma continua les darreres setmanes. I què dir de la cançoneta sobre el canvi? Sembla que ells i només ells tinguen el monopoli de l'eslògan. Els darrers mesos del govern de CiU no van parar de dir que calia el canvi i que no es podia suportar que un partit governés tants anys una institució -van arribar a dir que era una taca per a la democràcia. ¿I algú els han vist piular ara recordant que ells manen ja des de fa molts més anys a l'Ajuntament de Barcelona o a la Diputació, institucions que han convertit en autèntics ranxos polítics del partit?

Això està ben vist: els socialistes demanaven un canvi després de 23 anys de Pujol, i ara ens intenten vendre que Hereu és nou.

I també està ben vist això que montessin el pollo per l'autodeterminació d'ERC i ara que Maragall diu que l'Estatut no ha valgut la pena facin veure que plou. I són bastant més greus les declaracions de Maragall que les d'autodeterminació.