dimecres, 13 de juny del 2007

Joan Puigcercós es mostra predisposat a ser el nou candidat d'ERC a la presidència de la Generalitat
Puigcercós afirmà que cal una renovació de persones i de projectes estratègics dins el partit, i ho ha afirmat com a resposta als múltiples corrents interns que emergeixen en el si de la formació crítics amb l'actual estratègia política i l'actual direcció de la formació independentista.

Sabeu, em sap greu llegir això del Puigcercós. El que fa internament no ho sé, però el que sembla que faci des de l'exterior és veure que s'acosta un canvi de rumb i posar-se de banda dels que volen el canvi, quan en principi el canvi era canviar-lo a ell.

A mi abans em semblava que seria millor si el Puigcercós substituïa al Carod, però ara ja no. Em sembla molt més noble el Carretero, que ja va dir quan era conseller el que ara diu el mateix Maragall (que ZP és un traidor). I ara el Puigcercós s'adapta als corrents interns i diu que cal renovar persones i posar-lo a ell a dalt de tot del tot. I quan va sortir el Carretero amb la seva reagrupació deia que a la pròxima assamblea se'n podria parlar i que escoltarien a tothom.

El que seria una llàstima és que tornessin a fer un canvi total de la cúpula, una mica d'estabilitat sempre va bé.