dijous, 28 de juny del 2007

Zapatero diu que el Govern compleix les inversions fixades a l'Estatut
El president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, ha assegurat avui que l'Executiu compleix els criteris inversors fixats en la disposició addicional tercera de l'Estatut de Catalunya als Pressupostos Generals del 2007, i confirma que es farà de la mateixa manera en els comptes del 2008.

És magnífic, a l'Abril 2007 ens deia que erem impacients, i ara ens diu que ja en els pressupostos generals del 2007 (aprovats al Març 2007) ja s'aplicava l'Estatut. I al Gener 2007 deia que fins al 2009 no es miraria el finançament. Però de cop ha aparegut la fada màgica que guanya eleccions i ha omplert España de flors i catalans contents.

I què farem els catalans quan qui mana ens diu que ha fet el que va dir què faria? Seguirem aguantant fins que arribi alguna altra fada i reconegui que els catalans som tan bones persones i que Zapatero ens ha tornat a prendre el pèl.

I a les pròximes eleccions, els catalans, anirem contents a votar tot recordant el seu emblema: "Si guanya Zapatero, guanya Catalunya". I Viva España.