divendres, 27 de juliol del 2007

Bush's latest speech on Iraq (Osama bin ladin did it) :: Politics.ie

El discurs del president d'USA deixant només les paraules "Iraq", "Al Qaeda" i "Septermber 11".

I aquí un tros del text amb totes les paraules:

President Bush Discusses War on Terror in South Carolina
Thanks for letting me come by today. I've explained the connection between al Qaida and its Iraqi affiliate. I presented intelligence that clearly establishes this connection. The facts are that al Qaida terrorists killed Americans on 9/11, they're fighting us in Iraq and across the world, and they are plotting to kill Americans here at home again. Those who justify withdrawing our troops from Iraq by denying the threat of al Qaida in Iraq and its ties to Osama bin Laden ignore the clear consequences of such a retreat.

El curiós és que pot ser veritat el que diu aquí dalt, però ara sabem que Bush va mentir anteriorment associant Iraq amb Septermber 11th, i té sentit pensar que a Iraq no hi havia Al Qaeda precisament perquè hi havia un dictador. Ara ja no hi ha dictador i allò és campi qui pugui. Tampoc tenien armes de destrucció massiva, i la prova és que Bush els va atacar amb la tranquilitat de que no passaria res. No va atacar Corea del Nord ni Iran perquè tenien millor armament. I després de veure com USA atacava Iraq han corregut a tenir armes nuclears. Visca el Bush que ens porta la pau al món.


Una de les coses que m'he adonat fent aquest bloc és que les frases interessants estan, o al principi o al final dels articles, el que es diu al mig és sovint rotllo patatero.