dimecres, 4 de juliol del 2007

CDC pide a Carod que se retire por su falta de escrúpulos en el debate del Estatut
El portavoz de CDC, David Madí, ha opinado que el presidente de ERC, Josep Lluís Carod-Rovira, "se debería retirar" por la "falta de escrúpulos" que ha demostrado en el debate del Estatut al considerar ahora que fue un "error" que ERC pidiera el 'no' en el referéndum.

En un comunicado, Madí ha comentado que la idea de que Carod se retire "es un consenso cada vez más creciente tanto dentro de la sociedad como dentro de su partido".

"Lo grave no es que Carod revele hoy que él y otros dirigentes republicanos apostaban por el 'sí' al nuevo Estatut, ya que se ha demostrado que la posición de ERC ha sido irrelevante (...), sino que lo más grave y peligroso es cómo un dirigente que cree que el Estatut es un avance para Cataluña acaba defendiendo el 'nò", ha comentado Madí.

David Madí, el Zaplana de Convergència.

Començo per l'última frase. El Carod i tota la resta ja van dir que el nou Estatut era millor que l'anterior, però no suficient, que no valia la pena (tal com va dir Maragall), que Catalunya necessita l'Estatut del 30-S i no el que va pactar Artur Mas. I això David Madí ho sap, però fa veure que no per aprofitar manipular l'electorat.

I, segon, amb declaracions incendiàries contra el Carod, que no us estranyi no pactar amb ERC. Llàstima que no hagueu après res de l'experiència "DVD". Sembla mentida que l'Artur Mas no li xapi la boca. Aquest no és l'estil català. I no us donarà vots.