divendres, 13 de juliol del 2007

Ernest Maragall diu que els cambrers haurien de fer cursos de català
Segons la seva opinió, els cambrers que sovint serveixen en els bars i restaurants de Catalunya haurien "d'entendre almenys" el català quan se'ls demana un plat, ha assenyalat el conseller.

L'objectiu no és normalitzar el català (com amb el castellà), l'objectiu és que quan un català demani unes olives, el cambrer li porti: unes olives.

A mi el que em sap greu és: amb la feina que han tingut els castellans per ensenyar castellà a tots els catalans i a tots els immigrants sud-americans, i ara, per unes simples olives forçarem a parlar català als sud-americans i als espanyols que viuen a la comunitat autonoma del nord de la comunidad valenciana? Aquí hi ha alguna cosa que no va bé. No em pregunteu quina que em posarien a la presó, com va dir Sergi Pàmies.

En aquest sentit, el conseller també ha apuntat que ha establert contactes amb el president del Barça, Joan Laporta, perquè líders esportius com ara Andrés Iniesta o Leo Messi donin suport al català. "Leo Messi pot fer que els argentins parlin català", ha sostingut.

Mare meva, quina tontaria. Deu ser aquest esperit conciliador i de voler convèncer i de guanyar-se la simpatia i totes aquestes collonades que ens diuen i ens diem.

Messi, no et rebaixis a ser un anunci identitari!