divendres, 6 de juliol del 2007

Tres de cada quatre principatins creuen que Catalunya ha de tenir presència autònoma o independent al món

Jo crec que després d'aquesta notícia ja no cal que ens comptem més, fins que no facin un referèndum d'autodeterminació.

A veure, algú s'hauria de començar a preocupar per l'endemà de la independència. Poso uns quants temes sobre la taula. Els cereals Kellogg's, els faran trilingües? Ara són bilingües Castellà-Portuguès. Els faran Català-Portuguès-Españolo? Si els fan trilingües (com voldria el Montilla), seran capaços els españols de menjar-ne o es quedaran sense esmorzar per fer boicot?

IMG_9246

Són temes petits si voleu, però arribarà el dia de ser independents i no sabrem què hem de fer, i mira que hem tingut anys per pensar-ho.

5 comments:

Anònim ha dit...

Res m'agradaria més que poder-m'ho creu, però el Racò Català no hauria de tenir gaire fiabilitat mediàtica, en aquest aspecte.
A més, el fet de que vulguin presència autònoma, no vol dir que la desitgin independent. I de totes maneres, hi han pseudoemabaixades que representen la Generalitat o la cultura catalana en algunes ciutats importants del món.

mai9 ha dit...

Bé, ja saps que aquest és un bloc satiric. És evident que si hi hagués una majoria que vola la independència ja seriem independents, veritat?

Anònim ha dit...

Em sembla que el titular juga amb l'amgigüitat típica, de fet ja ho diu "3 de cada 4 volen ser independents o més autonomia".

No n'hi ha per tant ! XD

mai9 ha dit...

escolta anònim, hauries de buscar-te un nom que t'identifiqui, ni que sigui per saber quins comentaris emanen del mateix cervell ;) digue'm identitari :P

"anònim43" ja serveix.

Referent als titulars: Doncs ara mateix he pensat un titular superreivindicatiu per animar als independentistes: "el 125% de la població catalana vol la independència o més diners."

Entenent que el 100% volen més diners, i li sumem el 25% que vol la independència.

Anònim ha dit...

Em sembla una bona proposta ! Fet !