dimecres, 22 d’agost del 2007

CDC obre contactes pel futur del catalanisme amb Maragall
CDC ha obert contactes amb l'expresident Pasqual Maragall per analitzar el futur del catalanisme, perquè creu que està en disposició d'oferir un projecte atractiu als votants maragallistes i d'altres sectors que han quedat "orfes" en els darrers anys.

Vaja, tot el dia parlant de 'Catalunya' i 'el projecte de país', i tot el que volen és recollir vots.

Homs, que reconeix que durant el govern de Maragall la seva formació "no va estalviar crítiques dures", diu que "l'acord final va ser més important que les crítiques", una reflexió que Maragall també hauria traslladat al diputat convergent en aquesta trobada. Homs ho té clar: "Mireu si tenim coses en comú, que sense Maragall i CiU no hi hauria hagut ni l'Estatut del 30 de setembre ni l'Estatut actual. A partir d'aquí, podem trobar molts punts de contacte", conclou.

I va fer un somriure profident d'orella a orella dient "oi que si" i guinyant l'ullet, tot pensant: "a veure si cola, i per no res guanyem una pila de vots".

"Jo mateix em sento molt proper i puc tenir més sintonia amb Maragall que amb alguns sectors d'ERC que van tenir una posició dispar amb l'Estatut".

Carai, aquest Homs és una bèstia, també vol els vots d'ERC!