dimarts, 7 d’agost del 2007

Piqué dimite al frente del PP catalán y ultima su paso al sector privado
El precedente más reciente de la crisis desatada ayer se produjo el 24 de enero de 2006, cuando Piqué amagó con dimitir después de que admitiera la existencia de coincidencias entre sus tesis y algunas partes del Estatuto catalán acordado por Artur Mas y Rodríguez Zapatero, palabras que fueron desautorizadas inmediatamente por el secretario general del PP, Ángel Acebes.

Faig servir aquesta notícia perquè no he trobat l'article que vaig llegir a La Vanguardia on s'enaltia a Piqué perquè deia que trobaria un lloc molt ben pagat a l'empresa privada, i es preguntava quants altres polítics podrien superar aquesta prova. Contra tota intuició, a la web de La Vanguardia no trobes res (per això he de fer fotos).

El que volia dir dels periodistes de La Vanguardia (que els agraden tan els empresaris, i tan poc els informàtics) és que ser empresari no és la prova de cotó per saber qui serveix per a qualsevol altra cosa. I menys quan Piqué, davant de jutjat, no recorda pagaments de 3 milions d'euros.