dissabte, 18 d’agost del 2007

UPN demana un grup propi al Congrés i el PP accepta estudiar-ho
Els populars estan disposats a estudiar la proposta que Sanz justifica en la necessitat que "la veu de Navarra" no estigui exclusivament en el representant de Nafarroa Bai.
L'argument utilitzat pel líder d'UPN és el mateix que esgrimeixen alguns dirigents del PSC quan apel.len a la necessitat de poder disposar de representació pròpia al Congrés, per contrarestar la imatge que la representació catalana l'ostenten CiU i ERC. Encara que, en el cas del PSC, la seva separació del PSOE, és molt més complexa perquè la segregació dels 21 diputats que la integren impediria, entre altres coses, al PSOE ser el primer grup del Congrés.

Això és molt interessant. Que Navarra i Euskadi tinguin avantatges físcals és perquè són petits. Catalunya no pot tenir el mateix que aquells dos perquè sense nosaltres Espanya s'enfonsa. I això es veu en aquesta frase tan bonica de El Periódico, UPN pot tenir grup propi al Congreso perquè només són dos, però el PSC és massa important com perquè pugui representar Catalunya.

PD: I recordem que el PSOE, per més que ho diguin a les eleccions, no defensa Catalunya.