diumenge, 9 de setembre del 2007

AENA esgota el termini per adjudicar la T-Sud del Prat
L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, va afirmar que encara no coneix els plans d'AENA sobre el repartiment de la T-Sud, però que té el compromís de l'organisme i del Ministeri de Foment que explicaran al consistori el seu plantejament i que això haurà de ser d'aquí a poques setmanes.

[...]

L'assignació d'espais de la nova terminal es coneixerà "a finals de setembre o principis d'octubre", segons va precisar aquesta setmana el director d'aeroports d'AENA, Javier Marín.

Oh que bé. L'Hereu té el compromís que ens explicaran què faran ells al nostre aeroport.

Quina decisió tan consensuada, i quin paper tan rellevant que tenim.

Però no estem enfadats, estem contents que amb una part dels nostres impostos hagueu decidit invertir a l'aeroport español que més aprop ens cau de casa.

va apuntar que seria "lògic" que les companyies d'una mateixa aliança internacional s'ubiquin conjuntament a la T-Sud "per facilitar que hi hagi més connexions", tot i que no va descartar compartir l'espai entre diversos grups.

Fixem-nos com el director d'AENA ens acaba de dir que el que és lògic és que TOTA la terminal sud sigui per Iberia i Clickair per facilitar les super-connexions.