divendres, 21 de setembre del 2007

Cataluña y el País Vasco afirman que la ley del alquiler invade competencias
El consejero de Economía catalán, el socialista Antoni Castells, criticó la invasión competencial que a su juicio implican las ayudas a la vivienda anunciadas por la ministra de Vivienda, Carme Chacón, En declaraciones a Radio Barcelona, Castells afirmó: "Esto no lo pueden hacer, primero por la razón competencial y segundo porque no se puede invitar a cenar y decir que pague el otro".

Alguna cosa li deu haver passat a aquesta noia perquè fa dos mesos ens va dir que com a ministra combatria la inèrcia centralista de l'aparell de l'Estat. Potser ens l'han canviat? Un Clon de la Chacón? El Clon Centralista de la Chacón? O potser ens enganyava?

Clar que al PSC creuen que envair competències autonòmiques és descentralitzar.

Home, llavors per descentralitzar ben descentralitzat el que han de fer és eliminar la Generalitat. I tot això que ens estalviem els catalans. Com a mínim anar a votar cada 4 anys. Això si que seria descentralitzar de debò. Nosaltres votem a les Elecciones Generales i després ells que ens diguin d'una manera descentralitzada què hem de fer. Total l'Estatut de Catalunya tampoc el va redactar el Parlament de Catalunya...

I recordeu: Si guanya Zapatero, guanya Catalunya.

Si Guanya Zapatero, Guanya Catalunya