dilluns, 17 de setembre del 2007

El presidente del PPdeG, Alberto Núñez Feijóo, atribuyó episodios como el de Gerona, donde un grupo de independentistas quemó fotografías de la Familia Real en las inmediaciones del lugar donde el monarca presidía un acto, a la "falta de claridad" que, a su juicio, muestran algunos políticos a la hora de cumplir determinadas leyes, lo que propicia que algunas personas terminen pensando que "todo vale".

Quan diu "PPdeG", no vol dir "Partido Popular de Gerona" eh! Està parlant de Galícia que és un altre lloc d'España on no governa el PP. Però voleu dir que els ciutadans "deG" els importa gaire el folklore local de Girona?

Jo em pregunto si el Feijóo hi ha estat mai a Girona. O per dir-ho en termes constitucionals, si ha estat a la región española de Gerona. Que s'ha de dir tot molt ben dit, sinó s'enfaden. Perquè fixeu-vos que el "PPdeG" és "deG", quan el PPC no té "de". Jo aquí hi veig indicis de radicalisme per part del PPC que no vol ser "PP" "de" tal lugar, sinó que vol ser PPCatalunya.com i no PPdeCatalunya.com sempre aquestes obsessions identitàries... Uix, que a més són ".com" i no tenen el valor de ser ".es" com és el PP.

Mai hagués dit que els del PPC.com fossin tan radicals. Si fos del PP.es els ilegalitzaria per anar contra els estatuts del partit. Perquè els estatuts del PP ho han de dir que ningú podrà fer servir cap domini que no sigui el español. Hombre si ho ha de dir! Amb la de manies que tenen amb les banderes, com no han d'obligar a tothom i per escrit a fer servir el "dominio constitucional"?