diumenge, 23 de setembre del 2007

Unes 300 persones es manifesten contra la monarquia a Girona i cremen prop de 50 fotografies dels reis

Els jutges aconseguiran el que no han aconseguit els polítics republicans, que la monarquia sigui un tema polític.

Esperem pacientment el titular del diari ABC perquè encara trigarà unes hores en arribar la notícia a Madrid. Ja se sap, en aquests temps de globalització els periodistes madrilenys segueixen sent tan desorientats com sempre en tot el que és inconstitucional.

Esperem que l'ABC adopti una posició clara en defensa dels mandats constitucionals: "la policia autonomica no hace nada para evitar nuevas ingurias al Rey". I en l'articulat poden dir que l'Estatut aprovat per ZP ha obert les portes a que els catalans cremin fotos del rei amb el suport implícit de la policia catalana. I que això no hauria passat si la Guardia Civil no s'hagués retirat d'aquesta província española.

Els españolistes més cecs també poden dir que abans d'aprovar l'Estatut això no passava. Que els nacionalismes radicals són insaciables, i que abans volien un Estatut i ara volen cremar el Rei, i que s'ha d'aturar aquesta barbàrie nacionalista. També diran que ZP és còmplice dels nacionalistes (es comença amb una foto cremada i es tanca el cercle demanant la dimissió de ZP).

Ara que he dit tot això, entenc molt millor que segons Aznar els nacionalismes puguin destruir Europa. O que Alejo Vidal-Quadras digui que s'ha de matxacar els nacionalismes.