dijous, 25 d’octubre del 2007

Ciutadans y el partido de Rosa Díez no acudirán juntos a las generales
UPD alega que Ciutadans nació como respuesta a una situación concreta en Catalunya y que "responde a las peculiaridades de la política catalana"

Aquí s'acaba l'aventura dels anti-nacionalistes per fora i profundament nacionalistes per dins.

En un sol dia, els del orgullo español s'han quedat sense somni. Ni PP ni C's són fidels a la nación española i es perden en debats identitaris separatistes.

A partir d'aquí, jo deixaria de construir nacionalitats imaginàries, donaria les gràcies a tothom per intentar-ho, i cada u a casa seva a resoldre problemes reals, com els trens.

Augmenta l'independentisme
El baròmetre d'octubre del Centre d'Estudis d'Opinió de la Generalitat (CEO) ha constatat que a Catalunya creixen les postures més catalanistes i favorables a l'independentisme, amb un 18,5%, un 1,6% més que el resultat de l'anterior sondeig, del mes de juliol

De veritat, que algú enviï un telegrama (una de les coses que encara funciona a España) als de l'himno español. Ja no necessitem els seus serveis. És un mal moment per engrandir el orgullo español. Pot tenir inclús conseqüències negatives. L'Oleguer ja no jugava amb la selección española, voleu que Xavi i Puyol s'amaguin sota les pedres quan, a més d'aguantar el Himno Español s'hagi de cantar?

Quan el 10% de la població española (País Basc+Catalunya) votarà presumptament properament si volen deixar España, ara, els españols s'adonen que la seva presumpta nacionalitat no té el que té qualsevol nacionalitat. I enlloc de dissimular, de presa i correns i per mandat governamental, es posen a escriure alguna cosa que aixequi els ànims dels que encara donen alguna credibilitat a l'invent "España".