dimarts, 16 d’octubre del 2007

PP cree que participación Cataluña en Bienal Venecia caerá por su propio peso
La portavoz del Grupo Popular en el Congreso de los Diputados, Beatriz Rodríguez Salmones, cree que la posible participación de Cataluña en la Bienal de Venecia de 2009 'caerá por su propio peso', porque 'corresponde al Ministerio de Asuntos Exteriores' decidir la representación española.

Ara, ara... anem escalfant motors!

Jugar a futbol va passar desapercebut i no se'n va fer objecte de reivindicació. On està la notícia en que "uns" juguin a futbol? Enlloc.

Però ja vam posar a bullir l'olla independentista quan no ens van deixar jugar a futbol. En aquell cas va ser un nacionalista de Madrid que va impedir el partit. Ara li tocarà a un altre funcionari nacionalista de Madrid decidir si España accepta que s'inviti a Catalunya a la Biennal de Venècia.

I és igual els artistes! El tema és bullir l'olla de la política identitària, oi que si Beatriz? Tan bonic que és l'enfrontament territorial... Per què mirar obres d'art quan podem estar barallant-nos? Aquesta pregunta batega en el cors dels españols des de fa segles, i per això a Amèrica Llatina no va quedar res de res.

España ens té agafats pels collons. Sense avions intercontinentals, trens decents, xarxa de carreteres i peatges per tot arreu. I els catalans que es queden a casa i aprofiten per escriure i fer dibuixets, van i triomfen pel món. Si fos español em fotria un tret al cap.