divendres, 16 de novembre del 2007

Catalunya guanya el primer partit del Pre-Europeu de Polònia de futbol sala

Carai tu! Veus, ara ja no em sap tan greu que no funcionin els trens i que hagin entregat la T-Sud a Iberia.

4 comments:

Anònim ha dit...

Aquest comentari demagog a matar (que insinua que ens preocupem "de las cosas que no interesan al ciudadano") el podria haver signat el mateix losantos ! (com si no es pugués voler una selecció catalana oficial A MÉS A MÉS de que trens i aeroports funcionin i siguin gestionats des d'aquí).

mai9 ha dit...

Ara no t'entenc Josep, o prefereixo no entendre't :P

Si parlem seriosament del tot: és evident que trens i seleccions són coses diferents i els que treballen dia a dia pel reconeixement internacional dels nostres jugadors poc hi podrien fer amb els trens.

Per què relacionar-ho? Doncs perquè trens i esports estan relacionats en que tot és culpa d'España. A mi em sembla obvi que és així. Els trens van malament per culpa dels funcionaris estatals i els jugadors de futbol no poden jugar perquè un funcionari estatal no ho aprova.

Evidentment no "ens" deixen, sinó que som nosaltres que ho fem en contra de la voluntat española.

El resum inconscient de relacionar trens i futbol és: tot és culpa d'España. No podem jugar a futbol per culpa d'España, i els trens no funcionen per culpa d'España.

I trobo una mica demagog que diguis que el meu comentari és demagog com el Losantos :P

Anònim ha dit...

"El resum inconscient de relacionar trens i futbol és: tot és culpa d'España. No podem jugar a futbol per culpa d'España, i els trens no funcionen per culpa d'España."

Però tu no ho relaciones, dient que ho volem tot. Tu ridiculitzes la notícia com dient que hi ha temes més importants de què parlar. Si pretenies relacionar-ho, cosa que no dubto, no te n'has sortit gaire bé (almenys així ho he entès jo).

mai9 ha dit...

El que dic és: com que podem jugar a futbol ja no cal que funcionin els trens. I aquesta és la manera com ho relaciono. Jo veig clarament que el subjecte de la relació entre les dues coses és España. I tu també te n'adones sinó no diries que estic dient que si ens deixen jugar a futbol ja no els demanarem trens, i que tu reclames que podem demanar les dues coses. Ho veus que tu també veus el mateix subjecte? Doncs amb això el meu comentari ja ha satisfet els seus objectius vitals.

Haig de dir que no era el que volia posar, però si que em sembla que hi ha coses més importants que guanyar el primer partit del Pre-Europeu de futbol sala. I no ho dic per fer petita la notícia, però és que només és el PRIMER partit. El segon partit és contra la selecció de Santa Helena, que no em preguntis on viuen (el tercer contra Bielorússia que si que sé on viuen). En total són tres partits per "la fase classificatòria per al Pre-Europeu, de cara al campionat d'Europa que es jugarà a Bèlgica el març de l'any vinent". I jo això ho veig tan infinitament remot, que em fa gràcia.

I és que un altre defecte que tenim els catalans és alegrar-nos quan encara ens poden putejar. Deixem que juguin tots els partits de la fase classificatòria i ja està. No cal fer bullir l'olla tot el sant dia.

I no dic que no es pugui voler jugar a futbol i tenir trens. Cosa que jo no llegeixo ni interpreto del comentari, el que dic és que ja no em sap tan greu, i a més ho dic amb rintintin (no sé si m'explico). I ho dic perquè els catalans moltes vegades ens conformem amb unes coses a canvi d'unes altres. Com per exemple, l'Estatut, que no tenim el finançament que van aconseguir els bascos fa trenta anys, però hem aconseguit que al preàmbul digui que som una nació.

I em sembla maniqueu dir que "ho volem tot" i que amb aquest principi ja vegis justificat que sigui notícia guanyar el primer partit de la fase classificatòria del Pre-Europeu de cara al campionat d'Europa que es juga d'aquí quatre mesos.

Per cert, em continua fent mal que hagis dit que és un comentari demagog a matar que podia haver signat el Losantos, que encara que no l'escolto i per tant no sé si el podria signar, segons diuen és molt mala persona. I jo, personalment, preferiria no assemblar-m'hi.