dissabte, 17 de novembre del 2007

Los duques de Lugo pactaron su separación hace 3 años
Los duques de Lugo tenían pactadas las condiciones de su separación desde hace tres años. El documento ha estado guardado a la espera de que el rey Juan Carlos diera su consentimiento

No està mal tres anys per dir que ja es poden separar. Espero que això no sigui excusa perquè els funcionaris estatals ens facin esperar tres anys per qualsevol acte trascendental, com per exemple: l'AVE fins a França.

Los tres [Elena e hijos] se han mudado del ático de 500 metros que el duque compró hace años gracias a una herencia familiar a una casa unifamiliar en la colonia madrileña de Fuente del Berro.

Això si que no ho entenc. El Marichalar ha hagut de pagar la casa de 500 metres quadrats on viurà la separada Elena e hijos? D'això si que se'n diu creure en la institució monàrquica... Que visquessin en un pis de 100 metres quadrats era segurament un insult, i ja sabeu com les gasten els jutges quan s'insulta la monarquia.

Per cert, la notícia és de El Periódico i la podia haver posat en català, però com que tenim una monarquia monolingüe he pensat que era més adequat parlar-los en la seva llengua materna. En diuen sensibilitat lingüística d'això. Evidentment sóc jo que tinc sensibilitat lingüística amb ells, i en canvi ells passen completament de la meva sensibilitat lingüística. Per alguna cosa ells són reis i jo un simple blocaire.