divendres, 30 de novembre del 2007

Minoria Absoluta - 2007-11-30 1h - Daniel Sirera
35:25 en Sirera diu: En política, com a tota la vida, cadascú té el seu estil, i cadascú té la seva manera de ser i de fer. Però lo bo que té aquest partit és que tots tenim les mateixes idees, els mateixos principis, els mateixos valors, cadascú els defensa amb més o menys encert, però en definitiva hi ha un únic partit que és lo bo.

Excelent reflexió senyor Sirera. Lo bo del PP és que és un únic partit. Jo pronostico que en consonància amb aquest argument els votarà una única persona.

I seguiu escoltant perquè després el Queco Novell li pregunta si el PP per les eleccions parlarà de temes econòmics o del tipus 11-M i "España se desmiembra", i el Sirera respon que parlaran una mica de tot i que els principals problemes dels ciutadans és que no arriben a finals de mes. A part de l'estratègia tontíssima de fer política a base d'aquells pocs dies al mes en què et sents diferent, no ho entenc gens ni mica perquè jo pensava que els votants del PP eren els que sempre arriben a finals de mes, i de llarg.

I al minut 46 el Sirera diu que si Catalunya fos independent es quedaria fora d'Europa, i els tres entrevistadors li diuen "comor? però per què???". En fi. I també li diuen al Sirera si sabia que si els Països Catalans fossin independents, el PP tindria majoria absoluta, i ell diu "ho sé, ho sé".