divendres, 2 de novembre del 2007

MONTSERRAT NEBRERA (PP): "Estimat Mariano: crec que la porta que ens uneix amb algun passat s'ha de tancar..." | El Periódico de Catalunya | Política
UN ALTRE EXEMPLE encara més heroic: sigues el primer a prescindir del que comentin els mitjans de comunicació. Els opinadors, els periodistes, els seus caps són solament alguns votants. La resta, que és la gran majoria, està ansiosa de sentir un cor.

Ja saps el que diuen del gallec al qual es troba a l'escala. El votant, més que saber si puges o baixes, agrairà infinitament, n'estic segura, que li diguis qui són els teus companys de viatge. Els de dins, els de fora, els de l'ànima. La seva llibertat de decidir, l'eix per a qualsevol liberal conservador, està principalment en això. També, si em permets afegir la nota interessada, la teva-nostra victòria.

Pobre Rajoy, ara no sap si fer cas al que li diu la Nebrera en un diari de no fer cas al que comentin els diaris.

El pobre Rajoy ja no sap si quan ha de dir quins són els seus companys de viatge haurà de fer fora aquesta tal Nebrera, o no fer-la fora per no fer-li cas.

El pobre Rajoy ja no sap si puja o si baixa, però no perquè sigui gallec.

Com a pista: en Piqué ja no està entre vosaltres i ell també va demanar tancar la porta a alguns passats. Ell en deia "nova etapa".

Per cert, no cal que llegiu la carta perquè té menys contingut que un ou Kinder.