dimarts, 27 de novembre del 2007

Pujol diu que CiU s'hauria d'haver plantat abans de negociar el nou estatut
Tot amb tot, ha destacat que a Catalunya hem sumat més que no hem restat, per més que, segons ha dit, el moment actual sigui negatiu.

Esperem que en el segon volum de memòries ens expliqui què vol dir plantar-se, o com es porta a la pràctica i què hauria passat i què hauria fet i com hauria tirat ell endavant.

En el món del còmic en deien sagues "What If". En podrien fer una "What If Pujol s'hagués retirat 8 anys abans?" i "What If Pujol s'hagués retirat 8 anys més tard?".

I he citat això de "tot amb tot hem sumat més que no restat", perquè aquesta frase encarna perfectament el debat identitari que no ens deixa avançar. Escolti senyor Pujol, QUE VENÍEM D'UNA DICTADURA EH! Jo no sé com es resta venint d'una dictadura!

En el fons el Pujol és massa bon polític, i ara juga al ball polític amb ell mateix de parella.

Pujol1: Havíem de fer un nou Estatut perquè han passat 30 anys.
Pujol2: Sí, s'havia de fer però podia no fer-se i buscar altres opcions perquè nosaltres ja veiem que seria difícil.
Pujol1: Ha estat difícil però ha valgut la pena perquè ara som una nació.
Pujol2: A veure, un moment. Som una nació ho digui o no ho digui l'Estatut. Ja érem una nació abans, i en canvi ara la societat està exhausta del desgast polític i el clima polític español s'ha enrarit molt.
Pujol1: Sí, però tot amb tot estem millor que estàvem.
Pujol2: En això tens raó. I si ens seguim votant a nosaltres mateixos segur que seguirem sumant més que no restant.
Pujol1: No podria estar més d'acord amb tu. Ni jo ho hauria dit millor. M'ho has tret del cap. T'estimo Pujol. Ets el millor adversari polític que he tingut mai.