diumenge, 2 de desembre del 2007

Aquest mes hem tingut una visita especial. Vingut de Mountain View, San Leandro i New York ha visitat aquest bloc des del 'Network Location': "google inc.". Va començar el 28 d'Octubre i va acabar el 17 de Novembre. Mai fins ara havia vingut mai en/de "google inc.". En total, 370 visites repartides bastant equitativament des de les tres ciutats.

Ha visitat el bloc amb una resolució de pantalla de 800x600, el sistema operatiu Windows i el navegador Internet Explorer. Totes les visites s'han identificat com a noves (és a dir, en cap cas ha "tornat" a visitar el bloc), i només 33 visites les ha fet al domini del bloc, la resta a pàgines concretes d'escrits del mes de novembre d'aquest any.

I coincidint amb aquestes visites han caigut les visites amb keyword, cosa que no entenc, perquè una cosa és que Google visiti el blog pel que sigui (no és per indexar-lo perquè ja el tenia indexat), i l'altre és que gent normal i corrent deixi d'arribar al bloc a través del buscador.

A part d'això no ha passat res interessant a nivell de visites. Per afegir alguna cosa interessant dir que l'escrit amb més visites individual és aquest, encara que infinitament de llarg el més visitat és l'adreça directa del bloc.