dijous, 6 de desembre del 2007

Bono dice que vuelve a política porque no gobierna Maragall
El ex ministro de Defensa y ex presidente de Castilla-la Mancha José Bono afirmó ayer que entre las “circunstancias políticas” que han motivado su vuelta a la política después de dos años desde que anunció su retirada se encuentran que ahora “ha cambiado la situación con ETA” y que “no gobierna el mismo presidente en Cataluña”

I aquesta notícia val la pena citar-la perquè moltes vegades es pensa que el ZP va sortir com un bolet, i va guanyar, mira, casi casi de casualitat. I aquest raonament els serveix per explicar que ell solet està enfonsant España. I també els de dretes senten que és necessari que ZP deixi La Moncloa. Això no ho dirien de Felipe González o del mateix Bono, com a mínim en la frase hi veig un to de "ZP no hauria d'estar allà".

Segurament si les primàries les hagués guanyat Bono enlloc de ZP, ara manaria Rajoy. Però España s'enfonsaria igual. La diferència seria que els socialistes españols des de l'oposició podrien fer veure que es preocupen tan de Catalunya. De la mateixa manera, el guió escrit deia que a Catalunya havia de manar CiU per no perjudicar al PSCOE en les eleccions de veritat, les estatals. En canvi, ara, els socialistes catalans han de fer veure que es preocupen tan de Catalunya.

Zapatero insta el PSOE a no especular sobre la seva hipotètica retirada