dissabte, 1 de desembre del 2007

El PSC acusa TV-3 de ser la cadena que va més contra el Govern | El Periódico de Catalunya | Política
El portaveu del PSC al Parlament, Joan Ferran, va afirmar ahir que TV-3 és la cadena "més antigovernamental" de les televisions de Catalunya, cosa que "no és positiva".

Jo també he trobat que últimament s'estan passant de super-hiper-ultra-anti-PSC, i com diu la frase del diari: «cosa que "no és positiva"».

Destacar també la hiper-simplicitat de la frase de El Periódico: "TV3 és tal i això és dolent". Una mica Barrio Sesamo eh!

A cal Cuní es poden veure aquestes coses "no positives". Una ja la vaig posar: Una cosa és que el Mas digui que els 21 del PSC tal cosa, i una altra molt diferent (i aquesta és la cosa negativa) és que els de TV3 tinguin l'anti-governació de fer-ho titular.

I una altra cosa anti-governació (i per tant, cosa negativa no postiva) és que li posin de titular a Iceta: "L'AVE arribarà a Barcelona abans de l'estiu". I això és anti-governatiu perquè sembla que se'n fotin.

I el que fan amb el titular de Duran i Lleida: "Jo sostinc el dret a decidir, el dret a l'autodeterminació" és anti-governatiu perquè el govern (el PSC) no està a favor de decidir res (aquí només es gestiona) i aquest titular els posa en entredit.

I l'únic titular que diu la veritat i no és anti-governatiu i tampoc és no positiu, és el d'un d'un sindicat que diu "El problema de Rodalies no se soluciona amb una manifestació". Encara que no descarto que els antigovernatius de TV3 hagin posat la frase per excitar les masses populars i facin més coses que una bonica manifestació. Cosa que convertiria la frase, un altre cop, en anti-governamental i en cosa no positiva.

Noname44

Fa un temps, TV3 em semblava bastant pro-psc.