dimecres, 12 de desembre del 2007

Un diputat del PSC proposa de privatitzar TV3 perquè diu que és una criatura pujoliana al servei del nacionalisme

Ara s'entén perquè no es veu TV3 al País Valencià! Total tampoc val la pena...

Per cert, no va ser Camps que volia o va privatitzar Canal 9? Cada dia s'assemblen més PSC i PP.

el blog d'en Manel Mas: Privatitzar la CCRTV.
Veureu. Per exemple, TV3 no és l’emissora líder a Catalunya. La líder és Tele5 (això fa mal, oi?)!!

Ui si, quin mal que fa. Ara diré una cosa que fa encara més mal: Sabíeu que els catalans que miren TV3 i Tele5 no saben ballar la Sardana? AAAArrrgghhh!!! M'estic a punt de morir d'espant.

L'home que només es fixa en que TV3 sigui no-nacionalista (les altres cadenes poden ser tan fatxes com la llibertat individual dels seus propietaris els obligui), s'espanta a ell mateix creient que els nacionalistes miren TV3, els immigrants andalusos Tele5 i els immigrants latinos Galavision.

El que no entenc és el poc tacticisme polític de la gent del PSC que sembla que no vegin que manen, no perquè el poble ho hagi volgut sinó perquè han pactat amb els independentistes. Content que deu estar el Carod de veure com els socialistes desfan la seva imatge pseudo-pro-catalana. I com si no passés res: foten fora al Maragall, no fan res per evitar que es tanqui TV3 al País Valencià i ens prenen el pèl fent veure que apliquen l'Estatut. Però ells tranquils, perquè les enquestes diuen que els votaran igual. Aquesta és la seva política d'alt nivell i amb visió de futur.

Per cert, és veritat que Pujol va crear TV3 i que el PSC hi estava en contra.