diumenge, 20 de gener del 2008

Chacón alerta a los partidos catalanes que las críticas a Zapatero "sólo benefician al PP"

Ah Chacón.... tants esforços per fer-nos creure el que no és... Però finalment queda clar que Catalunya no és res, només existeix España.

Criticar Zapatero pot afavorir Catalunya? No, això mai. Només Rajoy i Zapatero. Montilla és un gestor de l'administració descentralitzada. Una oficina d'informació del que feu a Madrid.

Per cert, el Montilla va dir més o menys el mateix l'estiu passat.

Us agrada aquest "PSC: The Next Generation"? No? A mi tampoc. Em sembla que llegeixen massa El Periódico. I els de El Periódico escolten els del PSC, i per això cada dia estan tots més tontos.

[editat] Ja ho he entès home!!!

És que a vegades llegeixo massa ràpid i em costa. La Chacón té raó!!!!! Ho he vist tot clar quan he llegit aquest paràgraf:

CiU, ERC e ICV-EUiA "se están equivocando, y mucho, con sus falaces y feroces críticas hacia Zapatero, porque sólo fortalecen al PP", ha remarcado Chacón.

A su juicio, "estas críticas sólo fortalecen a un PP en el que no caben Gallardón ni Piqué y sí señores como Pizarro, Aznar, Acebes, Zaplana o Rajoy, un PP en el que están ganando la ultraderecha, el centralismo y el anticatalanismo", ha concluido.

Mira que són bons els de CiU, ERC i ICV-EUiA... La via directa cap a la sobirania, autonomia, federalisme, independència o qualsevol cosa que no sigui el centralisme madrileny passa obligatòriament per fotre fora al Zapatero! (cosa que va veure molt bé el Gallardón!)

Zapatero és un problema per avançar en la sobirania nacional, en canvi Zaplana, Acebes i Rajoy multipliquen per 10 la velocitat de creuer del nostre Titànic Español.

Pobre Chacón, si tothom sabés la veritat, fins i tot els del PP la votarien. Però tranquila, el teu secret resta amb nosaltres, i total aquest bloc només el llegeix gent de la meva intimitat (perquè està escrit en Català, i, clar, ja se sap).