dilluns, 21 de gener del 2008

El PP suprimirà la immersió lingüística a Catalunya si guanya :: La Tafanera
El PP suprimirà la immersió lingüística a les escoles catalanes, segons ha anunciat Mariano Rajoy en un míting a Madrid. Tot i així, això no té molt de sentit, ja que és la Generalitat qui té les competències a educació.

Això només vol dir una cosa: "El Retorn del Decret de Nova Planta". Serà la sensació d'aquest estiu. "Solo en los mejores cines coles".

A mi aquesta notícia em demostra que el PP treballa activament per la independència de Catalunya. I en el més pur estil Cristòbal Colom: per anar a la índia caminen en direcció contrària. On fins ara es considerava que hi havia un abisme.

España s'acosta a l'abisme i acabarem descobrint el nou món. I finalment podrem jugar a futbol contra Estats Units sense passar per Madrid.

Tot lliga. El futur està escrit.

5 comments:

Anònim ha dit...

Això no fa sino demostrar que tots els del PP són iguals. No te'n pots fiar. Sempre busquen l'eliminació del català. I això estic convençut que també passaria si al Gallardón fos presidenciable. I l'Esperanza Aguirre també.
Però el pitjor de tot és que hi ha 10 milons de votants aproximadament que hi estan a favor!
Cada vegada estic més convençut que amb gent així no ens hi entendrem mai.

mai9 ha dit...

ei, que votin pp no vol dir que estiguin a favor d'eliminar el català.

Anònim ha dit...

Ho sento però no hi estic d'acord. Perque tota la politica lingüística del PP mai ha fet res per promoure el català. Sino tot el contrari. I si algu vota al PP sap que aquesta és la posició ideologica que defensa. Passa el mateix si votes a ERC. És perque vols (algun dia) la independència de Catalunya. O si votes a ICV defenses un orientació d'esquerres i ecologista, oi?

mai9 ha dit...

però pot estar d'acord en ser de dretes españoles però no d'acord en tot el que diuen. Jo mateix puc votar a un partit que ideologicament no em representa, però els voto per altres motius.

És que si fos tal com tu dius marcus, haurien d'existir molts més partits.

Anònim ha dit...

Matissaré més les meves paraules. Intento transmetre la idea que cada partit te una ideologia que es podria representar com una linia fluctuant entre dos intervals. S'enten, oi?

I ara intentaré respondre la teva pregunta amb una altra pregunta. Que vol dir per tu ser de dretes espanyoles? Per mi el PP és un partit de dretes espanyoles i per tant la seva politica en termes generals (aquesta és la paraula clau)estarà orientada a favor del castellà i en contra del català.
Repeteixo en termes generals.
I per acabar votar un partit que no et representa ideologicament es pot fer de manera puntual. Com a vot de castig per un mala gestió (podriem posar com exemple la derrota del PP les pasades eleccions generals o bé quan Felipe Gonzalez va perdre les eleccions en el seu dia). Però en termes generals la gent vota una mica per ideologia. Es que sino no te cap mena de sentit. Sino no s'enten com el PP te uns 10 milions de votans eleccio rere elecció. Cada partit te els seus votans. I en funció de la realitat socioeconomica del moment va fluctuant.

Bé, espero haver-ho deixat una mica més clar :)