dijous, 17 de gener del 2008

Montilla augura que hi haurà tensions amb el futur Govern per l'Estatut
El president de la Generalitat i primer secretari del PSC va augurar als seus parlamentaris "moments de controvèrsia i tensió" amb el futur Govern central --especialment si és del PP-- sobretot en relació amb el desplegament de l'Estatut i també amb el nou finançament.

Montilla, fets no paraules. Et passes el dia inundant-nos de frases simpàtiques i després no passa res. El màxim que fas és anar a Madrid i dir que els catalans estem tristos.

El Montilla sap que és fàcil que ens el creguem, perquè en tenim ganes. Tenim ganes de creure'ns que tenim un President capaç de defensar-nos. Però aquesta frase no vol dir res. L'únic que diu és que no sempre estaran d'acord amb Madrid. "moments de controvèrsia" diu... Fins i tot amb el meu gos tenim moments de controvèrsia!

El mes passat Montilla va dir que hi havia "moments de tensió", i ara són "moments de controvèrsia". Quina poca seriositat. Quina manera de prendre el pèl als ciutadans. Quan vingui el cap de la feina i em pregunti com va la ISO9001 (el que seria l'Estatut), li diré que tenim moments de tensió i controvèrsia amb el departament de recursos humans. I a veure quina cara fa el directiu.

Montilla és el rei de les paraules buides.